Onze beschikbare diensten
Ontdek de diensten die AUTOMIUM aanbiedt bij de aankoop van uw voertuig.

Problemen oplossen

AUTOMIUM biedt u een oplossing voor de pech van uw voertuig.

Problemen oplossen

De AUTOMIUM pechdienst is beschikbaar en gereserveerd voor onze klanten.

Vaste prijs van 150 € BTW inbegrepen binnen een straal van 15 kilometer. Contacteer ons voor elke andere pechverhelping.
Contacteer ons

Home Service

AUTOMIUM biedt u ook een leveringsoplossing voor uw aangekochte voertuigen of tijdens een onderhoudsbeurt.

Home Service

Tijdens een mechanische interventie (onderhoud, herstellingen, enz...) biedt AUTOMIUM u zowel de recuperatie als de levering van het voertuig bij u thuis aan. Vaste prijs van 30€ voor 5 km rond de garage. Bij aankoop van een voertuig bij ons of in een gebied van +5km, contacteer ons voor een offerte.
Contacteer ons

Mechanica

AUTOMIUM biedt u een oplossing voor het onderhoud en de mechanische herstelling van uw voertuig.

Mechanica

AUTOMIUM wordt vanaf april 2023 uitgerust met een BOSCH CAR SERVICE werkplaats voor mechanisch onderhoud en reparatie. Tot die tijd worden interventies uitgevoerd in onze RENAULT St-Guidon werkplaatsen.
Contacteer ons

Financiering

AUTOMIUM biedt u ook een financieringsoplossing voor onze te koop staande voertuigen.

Financiering

AUTOMIUM dient uw kredietaanvraag in bij onze financiële partners en krijgt vrijwel onmiddellijk antwoord. Om de procedure te versnellen is uw identiteitskaart vereist en wordt uw laatste loonfiche aanbevolen. Onder deze voorwaarden duurt de kredietaanvraag 10 minuten en krijgt u onmiddellijk antwoord. De kredietaanvraag verplicht u tot niets. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Contacteer ons

Technische contrôle

AUTOMIUM biedt u de mogelijkheid om uw voertuig te laten keuren.

Technische contrôle

AUTOMIUM biedt een specifieke controle (34 € BTW incl.) die een succesvolle doorgang naar de technische controle garandeert. Het bezoek kan ook door ons worden uitgevoerd (99 € BTW + kosten).
Contacteer ons

Invoer / Uitvoer

AUTOMIUM biedt U ook een oplossing en administratieve bijstand voor een aankoop of verkoop buiten België.

Invoer / Uitvoer

Met zijn ervaring en kennis van de internationale automobielwetgeving kan AUTOMIUM alle administratieve formaliteiten met betrekking tot de import/export van elk voertuig afhandelen.
Voorbeeld: Transport, administratieve formaliteiten (inklaring, technische controle, goedkeuring en inschrijving) van uw buitenlands voertuig. Belgische transitplaat en alle administratieve / douane formaliteiten voor export Alle administratieve formaliteiten en tijdelijke inschrijving voor Franse klanten
Contacteer ons

Expertise

AUTOMIUM biedt u ook een financieringsoplossing voor onze te koop staande voertuigen.

Expertise

Wilt u een voertuig zonder garantie van een particulier kopen? AUTOMIUM biedt u haar expertise aan door het voertuig in onze werkplaats te inspecteren om het risico op gebreken bij uw particuliere aankoop te minimaliseren.
Contacteer ons